Hitsaajia Kurikkaan

Rekrytoimme Kurikkaan
HITSAAJIA

Haemme hitsaajia Kurikan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen nykyaikaisessa tuotantoympäristössä huipputeknologian parissa. Uudistetussa Kurikan tehtaassamme valmistamme hitsattuja ohjaamorunkoja, asiakasräätälöityjä ja loppuvarusteltuja ohjaamo- sekä poralaitekokoonpanoja. Hitsaustyötä tehdään sekä käsin että hitsausroboteilla. Olemme savuton työpaikka.

Tehtävä ja edellytykset
• Hitsaustyötä nykyaikaisilla työkaluilla ja hitsauskoneilla

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja reipasta asennetta, tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta tai vahvaa työkokemusta hitsaustehtävistä. Hitsauspiirustusten lukutaito sekä valmiudet hitsauspätevyyksien suorittamiseen katsotaan eduksi. Tarvittaessa hitsausluokat suoritetaan Fortacolla työsuhteen alkaessa. Arvostamme joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Olet valmis tekemään vuorotyötä tarvittaessa.

Fortaco tarjoaa
• Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• Työsuoritteeseen perustuvan kannustavan bonuspalkkauksen
• Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoiset mukavat työtoverit tukenasi
• Monipuolisesti harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia sekä henkilöstöetuja

Lisätiedot
Lisätietoa tehtävästä antavat työnjohtajat Veli-Pekka Luoma puh. 040 775 9576 ja Pasi Jussila puh. 050 314 3625.

Hakuaika
Hakuaika päättyy 14.3.2021. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluita tehdään jo hakuajalla, joten hakemus kannattaa lähettää heti. Lähetä hakemus ja vapaamuotoinen ansioluettelo seuraavan linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b8bb8a78&lang=fi-FI

————————————————–

Fortaco Group
Fortaco on Euroopan johtava, raskaan teollisuuden laitevalmistaja, jonka ydinliiketoiminta-alueita ovat työkoneiden ohjaamot, asennusvalmiit teräsrakennekomponentit sekä laitekokoonpanot materiaalinkäsittely-sektorille. Fortaco on brändeistä riippumaton, strateginen kumppani. Asiantunteva teknologiaosastomme tarjoaa suunnittelu- ja tuotekehityspalveluita, kuten muotoilun, suunnittelun ja projektinjohdon aina prototyypin valmistukseen saakka. Fortacolla on kahdeksan liiketoimintayksikköä viidessä eri maassa – Puola, Slovakia, Suomi, Unkari, Viro. Meillä työskentelee 2100 ammattilaista. Turvallisuus, korkeat laatuvaatimukset ja toimitusvarmuus ohjaavat toimintaamme ja takaavat menestyksen asiakkaidemme lopputuotemarkkinoilla.

Application deadline at 11:59pm on Sunday March 14th, 2021